Правове забезпечення якості мобільного зв’язку - Капустян, Н. М.; Kapustian, N. M. (Форум права. – 2012. – № 4. – С. 434–438, 2012)
Розглянуто поняття мобільного зв’язку та якість його надання, якісні показники і причини неякісного надання послуг мобільного зв’язку; визначено прогалини у законодавстві щодо регулювання відносин з надання послуг мобільного зв’язку.

In this work the concept of mobile communication and quality of its provision, quality indicators and causes of poor mobile services, identification of gaps in legislation to regulate relations with the provision of mobile services are concern.

Рассмотрено понятие мобильной связи и качество его предоставления, качественные показатели и причины некачественного предоставления услуг мобильной связи; определены пробелы в законодательстве по регулированию отношений предоставления услуг мобильной связи.
Legal Quality Assurance of Mobile Communication
Правовое обеспечение качества мобильной связи
Капустян, Н. М. Правове забезпечення якості мобільного зв’язку [Електронний ресурс] / Н. М. Капустян // Форум права. – 2012. – № 4. – С. 434–438. – Режим доступу: http://arhive.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-4/12knmjmz.pdf.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; мобільний зв'язок; мобильная связь; mobile communication; правове забезпечення; правовое обеспечение; legal support; якість мобільного зв’язку; качество мобильной связи; quality of mobile communication