Організація адміністративного судочинства України: сутність, особливості та завдання - Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; ResearcherID: L-2114-2016; Віталій Пчелін (Сучасні наукові дослідження представників юридичної науки – прогрес законодавства України майбутнього: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 12–13 січ. 2018 р.). – Дніпро: ГО «Правовий світ», 2018. – С. 76-78, 2018)
У доповіді досліджено сутність, особливості та завдання організації адміністративного судочинства України.

The report explores the nature, features and objectives of the organization of administrative proceedings in Ukraine.

В докладе исследована сущность, особенности и задачи организации административного судопроизводства Украины.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; administrative process; administrative proceedings; development of proceedings; administrative court; адміністративний процес; адміністративне судочинство; розвиток судочинства; адміністративний суд; административный процесс; административное судопроизводство; административный суд