Взаємодія міліції та громадськості в сфері охорони громадського порядку - Цикалевич, В. М.; Tsykalevych, V. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. – Вип. 27. - С. 70-74, 2004)
Зазначено, що актуальною проблемою, з вирішенням якої пов’язано зміцнення демократичних засад суспільства, є поліпшення взаємовідносин між населенням і міліцією. Отмечено, что актуальной проблемой, с решением которой связано укрепление демократических основ общества, является улучшение взаимоотношений между населением и милицией. It is noted that the urgent problem with the solution of which is the strengthening of the democratic foundations of society is the improvement of the relationship between the population and the police.
Цикалевич, В. М. Взаємодія міліції та громадськості в сфері охорони громадського порядку / В. М. Цикалевич // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. – Вип. 27. - С. 70-74
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; охорона громадського порядку; охрана общественного порядка; policing; взаємодія з населенням; взаимодействие с населением; community engagement; взаємодія міліції і громадськості; взаимодействие милиции и общественности; police and public interaction; взаємодія міліції і населення; взаимодействие милиции и населения; police and population interaction