Критерії оцінювання професійної підготовки працівників Національної поліції України - Пузанова, Т. А.; Puzanova, T. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6658-6054; Цвітайло, О. А.; Tsvitailo, O. A. (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів. – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 275-279, 2017)
Досліджено аспекти сучасного реформування органів правопорядку. Розглянуто критерії оцінки ефективності професійної підготовки працівника поліції. Форми оцінювання професійності поліцейського, характеристики, за допомогою яких визначається рівень розумової, психологічної, фізичної готовності працівника поліції до належного виконання покладених на нього завдань та функцій.

The aspects of modern reform of law enforcement units are investigated. The criteria of evaluation of the effectiveness of training police officers are described. The method of estimation of professionalism of the police, the characteristics by which determine the level of mental, psychological, physical readiness of a police officer to the proper performance of his tasks and functions is considered.

Исследованы аспекты современного реформирования органов правопорядка. Рассмотрены критерии оценки эффективности профессиональной подготовки работника полиции. Формы оценивания профессионализма полицейского, характеристики, с помощью которых определяется уровень умственной, психологической, физической готовности работника полиции к надлежащему выполнению возложенных на него задач и функций.
The evaluation criteria of the vocational training the National Police of Ukraine
Критерии оценивания профессиональной подготовки сотрудников Национальной полиции Украины
Пузанова,Т. А. Критерії оцінювання професійної підготовки працівників Національної поліції України / Т. А. Пузанова, О. А. Цвітайло // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів [конф. (м. Харків, 21 квіт. 2017 р.)] / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, Каф. спец. фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2017. – С. 275-279.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; критерії оцінки професійної підготовки; правоохоронні органи; атестація; самооцінювання; професійна підготовка; правоохранительные органы; аттестация; самооценка; критерии оценивания профессиональной подготовки; certification; self-assessment; evaluation criteria; professional training; law enforcement agencies