Особливості укладення електронного договору - Білоусов, О. І.; Bilousov, O. I. (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 99-й річниці від дня народження О. А. Пушкіна (м. Вінниця, 24 трав. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 298-301, 2024)
Зазначено, що електронний договір – це домовленість двох або більше сторін, спрямована на встановлення, зміну або припинення цивільних прав і обов’язків та оформлена в електронній формі.

It is noted that an electronic contract is an agreement between two or more parties, aimed at establishing, changing or terminating civil rights and obligations and executed in electronic form.

Электронный договор – это договоренность двух или более сторон, направленная на установление, изменение или прекращение гражданских прав и обязанностей и оформленная в электронной форме.
Keywords: електронна торгівля; електронна комерція; електронний договір; electronic trade; electronic commerce; electronic contract; электронная торговля; электронная коммерция; электронный договор