Особливості відкриття кримінального провадження і початкового етапу розслідування у злочинах проти працівників правоохоронних органів - Гусєва, В. О.; Husieva, V. O.; Vlada Husieva (Актуальні питання кримінального процесу і криміналістики, удосконалення діяльності судової і правоохоронної систем, присвячений пам’яті професора М. Й. Курочки : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Сєвєродонецьк, 19 трав. 2017 р.). – С. 186-189, 2017)
У тезах доповіді проаналізовоно основні особливості відкриття кримінального провадження і початкового етапу розслідування у злочинах проти працівників правоохоронних органів.

In the theses of the report, the features of the opening of criminal proceedings and the initial stage of investigation in crimes against law enforcement officers are analyzed.

В тезисах доклада проанализированы основные особенности открытия уголовного производства и первоначального этапа расследования в преступлениях против сотрудников правоохранительных органов.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; злочини проти працівників правоохоронних органів; преступления против сотрудников правоохранительных органов; crimes against law enforcement officers; розслідування злочинів; расследование преступлений; crime investigation; відкриття кримінального провадження; открытие уголовного производства; criminal proceedings; кримінальне провадження; уголовное производство; початковий етап розслідування; початковий етап розслідування