Види покарань у праві держав Стародавнього Сходу - Велика, Є. С.; Velyka, Ye. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7687-843X (Право і Безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 57-61., 2010)
На основі аналізу джерел та пам’яток права, а також широкого кола наукової літератури визначено та класифіковано види покарань у праві держав Стародавнього Сходу. Розглянуто специфічні та загальні риси покарань стародавніх держав.

According to analysis of sources and Law sights, and also wide circle of scientific literature, the types of punishments in the Law of Ancient East states are determined and classified. The specific and general lines of punishments of the ancient states are viewed.

На основе анализа источников и памятников права, а также широкого круга научной литературы определены и классифицированы виды наказаний в праве государств Древнего Востока. Рассмотрены специфические и общие черты наказаний древних государств.
Types of punishment in the law of ancient east states
Виды наказаний в праве государств Древнего Востока
Велика Є. С. Види покарань у праві держав Стародавнього Сходу / Є. С. Велика // Право і Безпека. - 2010. - № 5 (37). - С. 57-61.
Keywords: покарання; Стародавній Схід; Закони Хаммурапі; Закони Ману; наказание; Древний Восток; Законы Хаммурапи; Законы Ману; punishment; Ancient East; Hammurabi Laws; Laws of Manu; Держава і право. State and Law. Государство и право; Історія. History. История; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации