Напрям удосконалення законодавства у сфері кінологічного забезпечення правоохоронної діяльності в Україні - Селюков, В. С.; Seliukov, V. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6690-6484 (Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2021 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. – С. 60-62, 2021)
Наголошено на необхідності створення підґрунтя для відомчих нормативних актів, що регламентують діяльність кінологічних підрозділів різних органів та служб, яким може бути як закон України, так і постанова Кабінету міністрів України.

The need to create a basis for departmental normative acts regulating the activities of canine divisions of various bodies and services, which can be both a law of Ukraine and a resolution of the Cabinet of Ministers of Ukraine, is emphasized.

Отмечена необходимость создания основы для ведомственных нормативных актов, регламентирующих деятельность кинологических подразделений различных органов и служб, которым может быть как закон Украины, так и постановление Кабинета министров Украины.
Селюков, В. С. Напрям удосконалення законодавства у сфері кінологічного забезпечення правоохоронної діяльності в Україні / Вадим Сергійович Селюков // Правова наука і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції: матеріали ХІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Сум. філ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2021. – С. 60-62.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронна діяльність; law enforcement activity; правоохранительная деятельность; кінологічне забезпечення; canine support; кинологическое обеспечение; нормативно-правове регулювання; normative and legal regulation; нормативно-правовое регулирование