Цивільно-правова відповідальність за порушення сторонами умов договору постачання енергетичних ресурсів через приєднану мережу - Мороз, О. В.; Moroz, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 2 (49). - С. 228-234, 2010)
Проаналізовано цивільно-правову відповідальність сторін за порушення умов договору постачання енергетичних ресурсів через приєднану мережу. Охарактеризовано правові наслідки, що настають у випадку порушення договірних зобов’язань.

Civil liability of parties for the breach of contract on energetic sources supply via connected network is analyzed. Legal consequences which ensue in case of breach of contract obligations are characterized.

Проанализирована гражданско-правовая ответственность сторон за нарушение условий договора поставки энергетических ресурсов через присоединённую сеть. Охарактеризованы правовые последствия, которые наступают в случае нарушения договорных обязательств.
Keywords: цивільно-правова відповідальність; civil liability; гражданско-правовая ответственность; порушення умов договору; breach of contract; нарушение условий договора; договір постачання енергетичних ресурсів через приєднану мережу; contract for the supply of energy resources through the connected network; договор поставки энергетических ресурсов через присоединенную сеть; правові наслідки; legal consequences; правовые последствия