Образи працівників правоохоронних органів у "харківському" циклі ретродетективів І. Потаніної - Чорний, І. В.; Chornyi, I. V. (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2019 р.). - Харків : ХНУВС, 2019. - С. 252-253, 2019)
В статті висвітлені образи працівників правоохоронних органів у "харківському" циклі ретродетективів І. Потаніної.

The article reflects the images of law enforcement officers in the "Kharkov" cycle of retrodetectives by I. Potanina.

В статье отражены образы работников правоохранительных органов в "харьковском" цикле ретродетективов И. Потаниной.
Чорний І. В. Образи працівників правоохоронних органів у "харківському" циклі ретродетективів І. Потаніної / І. В. Чорний // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Консультат. місія Європейського Союзу. — Харків : ХНУВС, 2019. - С. 252-253.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Мова. Мовознавство. Літературознавство. Language. Linguistics. History and Criticism of Literature. Язык. Языкознание. Литературоведение; літературні образи; працівники правоохоронних органів; Потаніна І.; романи; "харківський" цикл ретродетективів; литературные образы; работники правоохранительных органов; Потанина И.; романы; "харьковский" цикл ретродетективов; literary images; law enforcement officials; Potanina I.; novels; "kharkov" cycle of retrodetectives