Правові основи застосування негласних слідчих (розшукових) дій при розслідуванні корисливо-насильницьких злочинів - Федосова, О. В.; Fedosova, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5577-8333; ResearcherID: I-7854-2016 (O noua perspectiva a proceselor de integrare europeana a Moldovei si Ucrainei: conferinta inernationala stintsfico-practica, 25-26 martie 2016 / Institutul cercetari juridice si politice al academiel de stinte a Moldovei. - Chisinau, Republica Moldova : [s. n.]. [Ч. 2]. - 2016. – P. 222-225, 2016)
Розглянуто правові основи та особливості застосування негласних слідчих (розшукових) дій при розслідуванні корисливо-насильницьких злочинів.

The legal framework and application features of covert investigation (search) operations during the investigation of mercenary-perforce crimes.

Рассмотрены правовые основы и особенности применения негласных следственных (розыскных) действий при расследовании корыстно-насильственных преступлений.
Федосова О.В. Правові основи застосування негласних слідчих (розшукових) дій при розслідуванні корисливо-насильницьких злочинів / О. В. Федосова //O noua perspectiva a proceselor de integrare europeana a Moldovei si Ucrainei: conferinta inernationala stintsfico-practica, 25-26 martie 2016 / Institutul cercetari juridice si politice al academiel de stinte a Moldovei. - Chisinau, Republica Moldova : [s. n.]. [Ч. 2]. - 2016. – P. 222-225.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; негласні слідчі (розшукові) дії; корисливо-насильницькі злочини; докази; кримінальне провадження; covert investigation (search) operations; mercenary-perforce crimes; evidence; criminal proceedings; secret investigative (search) actions; негласные следственные (розыскные) действия; корыстно-насильственные преступления; доказательства; уголовное производство