До питання нормативно-правового забезпечення організації та діяльності органів прокуратури України - Синявська, О. Ю.; Syniavska, O. Yu.; Олена Юхимівна Синявська (Публічне адміністрування в умовах змін та перетворень: проблеми організації та правового забезпечення : зб. наук. пр. за матеріалами ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 9–10 квіт. 2020 р.). – Харків : Право, 2020. – С.379-382, 2020)
Підкреслено важливість нормативно-правового забезпечення організації та діяльності органів прокуратури України.

The importance of regulatory support for the organization and activities of the prosecution authorities of Ukraine was emphasized.

Подчеркнута важность нормативно-правового обеспечения организации и деятельности органов прокуратуры Украины.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; прокуратура; prosecutor's office; нормативно-правове забезпечення; нормативно-правовое обеспечение