Сутність та значення дисципліни в державі - Мамчур, Д. В.; Mamchur, D. V. (Форум права. - 2008. - № 2. – С. 344-348, 2008)
Щодо з’ясування сутності, значення та особливостей (и) уточнена семантика цієї категорії, проаналізовані правові акти, які регламентують окремі види державної дисципліни, охарактеризована наукова думка.

Concerning finding-out of essence, value and features of discipline in the state (the state discipline) semantics of this category is specified, legal acts which regulate separate kinds of the state discipline are analyzed, the scientific idea is characterized.

Относительно выяснения сущности, значения и особенностей дисциплины в государстве (государственной дисциплины) уточнена семантика этой категории, проанализированы правовые акты, которые регламентируют отдельные виды государственной дисциплины, охарактеризована научная мысль.
Essence and values of discipline in the state
Сущность и значения дисциплины в государстве
Мамчур, Д.В. Сутність та значення дисципліни в державі [Електронний ресурс] // Форум права. - 2008. - № 2.– С. 344-348. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2008-2/08mdvdvd.pdf.
Мамчур Д. В. "Сутність та значення дисципліни в державі." Форум права 2 (2008): 344-348.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; дисципліна в державі; державна дисципліна; дисциплина в государстве; государственная дисциплина; state discipline; discipline in the state