Кримінологічна характеристика злочинності - Фіалка, М. І.; Fialka, M. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5599-3335 (Українська кримінологічна енциклопедія/за заг. ред. В. В. Чернєя, В. В. Сокуренко/упоряд. О. М. Джужа, О. М. Литвинов. Харк. нац. ун-т внутр. справ, Нац. акад. внутр. справ, Кримін. асоц. України. Харків – Київ: Золота миля, 2017. С. 349–350., 2017)
В публікації визначається зміст терміну «кримінологічна характеристика злочинності». Розкривається зміст опису основних елементів предмету кримінології як науки. Аналізуються вимоги до кримінологічної характеристики злочинності. This publication is determined by the meaning of the term "criminological characteristics of crime." The content describing the basic elements of the subject of criminology as a science. Analyzed requirements criminological characteristics of crime. В публикации определяется содержание термина «криминологическая характеристика преступности». Раскрывается содержание описания основных элементов предмета криминологии как науки. Анализируются требования к криминологической характеристики преступности.
Фіалка М. І. Кримінологічна характеристика злочинності // Українська кримінологічна енциклопедія/за заг. ред. В. В. Чернєя, В. В. Сокуренко/упоряд. О. М. Джужа, О. М. Литвинов. Харк. нац. ун-т внутр. справ, Нац. акад. внутр. справ, Кримін. асоц. України. Харків – Київ: Золота миля, 2017. С. 349–350.
Keywords: кримінологічна характеристика злочинності; злочинність; особа злочинця; детермінація злочинності; преступность; Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; criminality; determination of crime; детерминация преступности; person of the offender; личность преступника; criminological characteristics of crime; криминологическая характеристика преступности