Сутність та види гарантій забезпечення законності і дисципліни в органах Державної податкової служби України - Панасюк, О. В.; Panasiuk, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1621-687X (Форум права. – 2010. – № 3. – С. 338–343, 2010)
Характеризується сучасний стан гарантій забезпечення законності і дисципліни в органах державної податкової служби України, наводиться їх класифікація.

The modern consisting of guarantees of providing of legality and discipline is characterized of organs of government tax service of Ukraine, their classification is pointed.

Характеризуется современное состояние гарантий обеспечения законности и дисциплины в органах государственной налоговой службы Украины, предлагается их классификация.
Essence and kinds of guarantees of maintenance of legality and discipline in bodies of the State tax service of Ukraine
Сущность и виды гарантий обеспечения законности и дисциплины в органах Государственной налоговой службы Украины
Панасюк , О. В. Сутність та види гарантій забезпечення законності і дисципліни в органах Державної податкової служби України [Електронний ресурс] / О. В. Панасюк // Форум права. – 2010. – № 3. – С. 338–343. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010-3/10povpcu.pdf.
Панасюк О. В. "Сутність та види гарантій забезпечення законності і дисципліни в органах Державної податкової служби України." Форум права 3 (2010): 338-343.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; забезпечення законності; дисципліна; Державна податкова служба України; Государственная налоговая служба Украины; обеспечение законности; дисциплина; State Tax Service of Ukraine; discipline; maintenance of legality