Специфіка діяльності КОРД в умовах воєнного стану - Бойчук, С. С.; Boichuk, S. S.; ORCID: https://orcid.org/ 0000-0002-2756-5330 (Забезпечення психологічної допомоги в секторі Сил оборони України : зб. тез Всеукр. міжвід. психол. форуму (м. Київ,30 черв. 2022 р.). – Київ, 2022. – С. 23-24, 2022)
Розглянуто специфіку службової діяльністі поліцейських КОРД в екстремальних умовах, а саме в умовах воєнного стану.

The specifics of the official activities of KORD policemen in extreme conditions, namely in the conditions of martial law, are considered.

Рассмотрена специфика служебной деятельности полицейских КОРД в экстремальных условиях, а именно в условиях военного положения.
Бойчук, С. С. Специфіка діяльності КОРД в умовах воєнного стану / Бойчук Сергій Сергійович // Забезпечення психологічної допомоги в секторі Сил оборони України : зб. тез Всеукр. міжвід. психол. форуму (м. Київ,30 черв. 2022 р.) / МВС України, ДНДІ МВС України, Н.-д. лаб психол. забезп. – Київ [: Вид-во Людмила], 2022. – С. 23-24.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; війна; воєнний стан; КОРД; поліцейський; службова діяльність; война; военное положение; полицейский; служебная деятельность; war; martial law; CORD; police officers; official activity