Структура та динаміка незаконного заволодіння транспортними засобами - Кандаурова, А. В.; Kandaurova, A. V. (Форум права. – 2010. – № 4. – С. 439–442, 2010)
Досліджена структура та динаміка незаконного заволодіння транспортним засобом. Висвітлено питання кількісних та якісних показників, що характеризують цей злочин.

The research of the problems of structure and dynamics of the crime of Illegal seizure of a vehicle is devoted. The problems of quantitative and qualitative indicators of crime are considered.

Исследованы структура и динамика незаконного завладения транспортным средством. Освещены вопросы количественных и качественных показателей, характеризующих данное преступление.
The Structure and Dynamics of the Crime of Illegal Seizure of a Vehicle
Структура и динамика незаконного завладения транспортными средствами
Кандаурова, А. В. Структура та динаміка незаконного заволодіння транспортними засобами [Електронний ресурс] / А. В. Кандаурова // Форум права. – 2010. – № 4. – С. 439–442. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010-4/10kavztz.pdf.
Кандаурова А. В. "Структура та динаміка незаконного заволодіння транспортними засобами." Форум права 4 (2010): 439-442.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; незаконное завладение транспортным средством; статистика; незаконне заволодіння транспортним засобом; illegal possession of motor vehicles