Проблеми вдосконалення правового забезпечення функціонування спрощеної системи оподаткування - Теремецький, В. І.; Teremetskyi, V. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2667-5167 (Форум права. – 2011. – № 3. – С. 781–786, 2011)
Виконано аналіз стану та поточних проблем застосування в Україні спрощеної системи оподаткування. Окреслено пріоритети та напрями реформування спрощеної системи оподаткування. Розроблено пропозиції щодо удосконалення чинного законодавства в цій сфері.

The assaying of a status and the running problems of application in Ukraine the simplified system of the taxation is made. Priorities and directions of reforming of the simplified system of the taxation are contoured. Sentences on current legislation enhancement in this orb are elaborated.

Выполнен анализ состояния и текущих проблем применения в Украине упрощенной системы налогообложения. Очерчены приоритеты и направления реформирования упрощенной системы налогообложения. Разработаны предложения по совершенствованию действующего законодательства в этой сфере.
Problems of Enhancement of Legal Provision of Operation of the Simplified System of the Taxation
Проблемы совершенствования правового обеспечения функционирования упрощенной системы налогообложения
Теремецький, В. І. Проблеми вдосконалення правового забезпечення функціонування спрощеної системи оподаткування [Електронний ресурс] / В. І. Теремецький // Форум права. – 2011. – № 3. – С. 781–786 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2011-3/11tvicco.pdf.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; податкова система; податки; оподаткування; спрощена система оподаткування; Податковий кодекс України; податкове законодавство; налоговая система; налоги; налогообложение; упрощенная система налогообложения; Налоговый кодекс Украины; налоговое законодательство; taxes; tax system; taxation; Tax Code of Ukraine