Сутність професійної підготовки персоналу ОВС - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Форум права. -2007. -№ 1. –С.125-130, 2007)
З’ясовується сутність професійної підготовки персоналу ОВС, визначається її мета, завдання, принципи; аналізуються структурні елементи, надаються пропозиції щодо удосконалення нормативно-правових актів з досліджуваних питань.

Essence of vocational training of personnel for law-enforcement bodies is found out, its purpose, tasks, principles is defined; structural elements are analyzed, offers on improvement of normative-legal acts on researched questions are given.

Выясняется сущность профессиональной подготовки персонала ОВД, определяется ее цель, задачи, принципы; анализируются структурные элементы, даются предложения по усовершенствованию нормативно-правовых актов по исследуемым вопросам.
Essence of vocational training of personnel law-enforcement bodies
Сущность профессиональной подготовки персонала ОВД
Музичук, О. М. Сутність професійної підготовки персоналу ОВС [Електронний ресурс] / О. М. Музичук // Форум права. - 2007. - № 1. - С. 125-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/FP_index.htm_2007_1_24.
Музичук О. М. "Сутність професійної підготовки персоналу ОВС." Форум права 1 (2007): 125-130.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; професійна підготовка; профессиональная подготовка; training