Землі сільськогосподарського призначення державної власності як ресурс земельної реформи - Бригадир, І. В.; Bryhadyr, I. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3181-3410 (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.). – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 152-154., 2019)
На підставі викладеного, зазначено, що в умовах лібералізації ринку земель сільськогосподарського призначення, землі державної власності не мають бути запасним багажем держави, а в повній мірі мають використовуватися для розбудови економіки громадянами України.

Based on the foregoing, it is indicated that in the context of the liberalization of the agricultural land market, state-owned lands should not be the reserve luggage of the state, but should be fully used for the development of the economy by citizens of Ukraine.

На основании изложенного указано, что в условиях либерализации рынка земель сельскохозяйственного назначения, земли государственной собственности не должны быть запасным багажом государства, а в полной мере должны использоваться для развития экономики гражданами Украины.
Бригадир, І. В. Землі сільськогосподарського призначення державної власності як ресурс земельної реформи / І. В. Бригадир // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Консультат. місія Європейського Союзу. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 152-154.
Keywords: Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; землі сільськогосподарського призначення; земли сельскохозяйственного назначения; agricultural land; розвиток агропідприємств; развитие агропредприятий; agribusiness development; реформування земельних відносин; реформирование земельных отношений; reform of land relations; земельні відносини; земельные отношения; land relations; державні суб’єкти господарювання; государственные субъекты хозяйствования; state economic entities; право власності на землю; право собственности на землю; land ownership