До питання про нотаріальне посвідчення шлюбного договору - Єніна, Л. В.; Yenina, L. V. (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.). – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 326 - 328., 2018)
Висвітлюються питання регулювання відносин подружжя за допомогою шлюбного договору в цілому та його нотаріального посвідчення.

The issues of regulating relations between spouses through a marriage contract in general and its notarization are covered.

Освещаются вопросы регулирования отношений супругов посредством брачного договора в целом и его нотариального удостоверения.
Єніна Л. В. До питання про нотаріальне посвідчення шлюбного договору / Л. В. Єніна // Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Харків. обласний осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України». – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 326 - 328.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Сімейне право. Family law. Семейное право; нотаріат; нотаріальне посвідчення; шлюбний договір; нотариат; notary; нотариальное удостоверение; брачный договор; notarization; marriage contract