До питання структури та змісту криміналістичної характеристики особи потерпілого при розслідуванні примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов‘язань, учиненого групою осіб - Зозуля, Є. В.; Zozulia, Ye. V.; Зозуля Євгеній Вікторович (Теоретико-прикладні проблеми кримінального процесу та криміналістики в умовах воєнного стану : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кам’янець-Подільський, 24 листоп. 2023 р.). – Кам’янець-Подільський : ХНУВС, 2023. – С. 143-145, 2023)
Підкреслено, що вивчення особи потерпілого - це достатньо багатогранний процес, який має достатньо вагоме значення для ефективного розслідування примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов‘язань.

It is emphasized that the study of the identity of the victim is a sufficiently multifaceted process, which is of sufficient importance for the effective investigation of coercion into performance or non-performance civil legal obligations.

Подчеркнуто, что изучение личности потерпевшего – это достаточно многогранный процесс, который имеет достаточно важное значение для эффективного расследования принуждения к выполнению или невыполнению. гражданско-правовых обязательств.
Keywords: особа потерпілого; person of the victim; лицо потерпевшего; криміналістична характеристика; forensic characteristics; криминалистическая характеристика; розслідування примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов‘язань, учиненого групою осіб; investigation of coercion or non-fulfilment of civil legal obligations committed by a group of persons; расследование принуждения к исполнению или неисполнению гражданско-правовых обязательств, совершенного группой лиц