Щодо питання принципів професійної підготовки кадрів поліції зарубіжних країн - Рязанцева, І. М.; Riazantseva, I. M. (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 87-88, 2021)
В тезах здійснено аналіз принципів професійної підготовки поліцейських зарубіжних країн. Наголошено на необхідності запровадження їх у систему професійної підготовки Національної поліції України, оскільки це визначає рівень розвитку та наближення до європейських стандартів професійної підготовки кваліфікованих поліцейських кадрів в Україні.

The abstracts analyze the principles of professional training of foreign police officers. It is emphasized the need to introduce them into the training system of the National Police of Ukraine, as it determines the level of development and approximation to European standards of training of qualified police personnel in Ukraine.

В тезисах осуществлен анализ принципов профессиональной подготовки полицейских зарубежных стран. Отмечена необходимость введения их в систему профессиональной подготовки Национальной полиции Украины, поскольку это определяет уровень развития и приближения к европейским стандартам профессиональной подготовки квалифицированных полицейских кадров в Украине.
Рязанцева, І. М. Щодо питання принципів професійної підготовки кадрів поліції зарубіжних країн / Рязанцева І. М. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 28 трав. 2021 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 87-88.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; поліція; полиция; police; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; професійна підготовка; профессиональная подготовка; professional training; підготовка поліцейських кадрів; подготовка полицейских кадров; police training; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; принципи; принципы; principles