Конфліктологічна освіта у ВНЗ – як складова реформування правоохоронної системи України - Гіренко, С. П.; Girenko, S. P.; Гіренко, О. А.; Girenko, O. A.; Сергій Гіренко (Управління в освіті : зб. матеріалів VІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Львів, 16–18 квіт. 2015 р.). – Львів, 2015. – С. 42–43, 2015)
В тезах визначені деякі аспекти організації конфліктологічної освіти працівників органів внутрішніх справ з урахуванням стратегій реформування правоохоронної системи Укріїни. Визначені педагогічні умови та складові конфліктологічної підготовки курсантів ВНЗ МВС.

The author of the theses has defined some aspects of the organization of conflict education of the officers of the internal affairs agencies, taking into account the strategies of reforming the law enforcement system of Ukraine. The pedagogical conditions and components of conflict training of cadets of higher educational institutions of the Ministry of Internal Affairs have been determined.

В тезисах определены некоторые аспекты организации конфликтологического образования работников органов внутренних дел с учетом стратегий реформирования правоохранительной системы Укриины. Определены педагогические условия и составляющие конфликтологической подготовки курсантов вузов МВД.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Психологія. Рsychology. Психология; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Україна. Ukraine. Украина; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; реформування МВС; реформирование МВД; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; конфліктологічна культура; конфликтологическая культура; conflictological culture; курсанти; cadets; курсанты