До проблеми подільності будинків - Блошко, В. В.; Bloshko, V. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 2 (49). - С. 235-241, 2010)
Розглянуто проблему подільності будинку в різні історичні епохи розвитку цивільного права. Порушено питання про правильність визнання законодавцем квартири як самостійного об’єкта права власності.

The problem of home division in different historical epochs of civil law development is considered. Problem about correctness of apartment admission by legislator as an independent object of property right is viewed.

Рассмотрена проблема делимости дома в разные исторические эпохи развития гражданского права. Поднимается вопрос о правильности признания законодателем квартиры в качестве самостоятельного объекта права собственности.
Keywords: історико-правовий аналіз; historical and legal analysis; историко-правовой анализ; подільність будинку; division of the house; делимость дома; квартира; apartment; право власності; ownership; право собственности