Спосіб підключення зовнішніх камер відеоспостереження при здійсненні екстреного телефонного виклику: опис до патенту на корисну модель - Мордвинцев, М. В.; Mordvyntsev, M. V.; Коршенко, В. А.; Korshenko, V. A.; Цукан, О. М.; Tsukan, O. M.; Пашнєв, Д. В.; Pashnev, D. V.; Грінченко, Є. М.; Grinchenko, Ye. M.; Ницюк, С. П.; Nytsiuk, S. P.; et al. (https://sis.ukrpatent.org/uk/search/simple/, 2021)
Спосіб підключення зовнішніх камер відеоспостереження при здійсненні екстреного телефонного виклику, де при здійсненні екстреного телефонного виклику пристрій управління завантажує просторові координати положення об'єкта і зони відеоспостереження відеокамер до пристрою порівняння координат, де виконується їх порівняння, визначається відеокамера, в зоні якої знаходиться об’єкт, і сигнал з неї передається до системи відображення відеоінформації й записується на сервер зберігання відеоінформації.

Description for a patent for a useful model "The method of connecting external video surveillance cameras during an emergency telephone call".

Описание к патенту на полезную модель "Способ подключения внешних камер видеонаблюдения при осуществлении экстренного телефонного вызова".
опис до патенту на корисну модель
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Україна. Ukraine. Украина; Патенти. Свідоцтва. Описи патентів на винахід; підключення зовнішніх камер відеоспостереження; відеоспостереження; камери відеоспостереження; екстрений телефонний виклик; видеонаблюдение; video surveillance