Засади реалізації повноважень прокурором під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій - Балита, Р. І.; Balyta, R. I. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2018. - Вип. 2 (23), т. 4. - С. 243-246, 2018)
Досліджено засади реалізації повноважень прокурором при проведенні негласних слідчих (розшукових) дій. Наголошено, що забезпечення прав та основоположних свобод людини й громадянина при негласних слідчих (розшукових) діях неможливо без належного закріплення базових для функціонування кожного органу державної влади засад або інакше принципів, на яких будується їх діяльність. Надано перелік засад реалізації повноважень прокурором при проведенні негласних слідчих (розшукових) дій.

The basis of the implementation of powers by the prosecutor during secret investigative (search) actions was studied. It is emphasized that ensuring the rights and fundamental freedoms of a person and a citizen during covert investigative (search) actions is impossible without proper establishment of the basic principles for the functioning of each state authority, or otherwise the principles on which their activities are built. A list of the principles of exercising powers by the prosecutor when conducting undercover investigative (search) actions is provided.

Исследованы основы реализации полномочий прокурором при проведении негласных следственных (розыскных) действий. Отмечено, что обеспечение прав и свобод человека и гражданина при негласных следственных (розыскных) действиях невозможно без надлежащего закрепления базовых для функционирования каждого органа государственной власти принципов или иначе принципов, на которых строится их деятельность. Предоставлен перечень принципов реализации полномочий прокурором при проведении негласных следственных (розыскных) действий.
Principles of implementation of powers by the prosecutor during unconsidered investigative (investigative) actions
Основы реализации полномочий прокурором при проведении негласных следственных (розыскных) действий
Балита, Р. І. Засади реалізації повноважень прокурором під час проведення негласних слідчих (розшукових) дій / Балита Р. І. // Прикарпатський юридичний вісник. - 2018. - Вип. 2 (23), т. 4. - С. 243-246.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; негласні слідчі (розшукові) дії; secret investigative (research) actions; негласные следственные (розыскные) действия; прокурор; prosecutor; повноваження; powers; полномочия; дотримання прав та свобод людини; observance of human rights and freedoms; соблюдение прав и свобод человека