Сучасний погляд на предмет адміністративного процесуального права України - Джафарова, М. В.; Dzhafarova, M. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-6203-0027 (Підприємництво, господарство і право. – 2019. – № 2. – С. 90-94, 2019)
Статтю присвячено комплексному аналізу наявних наукових позицій щодо визначення предмета вітчизняного адміністративного процесуального права. Автором з’ясовано ступінь наукової розробленості проблеми дослідження сутності й змісту предмета адміністративного процесуального права України як самостійної галузі права. Запропоновано авторський науковий погляд на зміст досліджуваного явища у реаліях сьогодення.

The article is devoted to the complex analysis of existing scientific positions regarding the definition of the subject of domestic administrative procedural law. The author finds out the degree of scientific development of the problem of studying the essence and content of the subject of administrative procedural law of Ukraine as an independent branch of law. The author's scientific view on the content of the investigated phenomenon in the realities of the present is proposed.

Статья посвящена комплексному анализу существующих научных позиций относительно определения предмета отечественного административного процессуального права. Автором установлена степень научной разработанности проблемы исследования сущности и содержания предмета административного процессуального права Украины как самостоятельной отрасли права. Предложен авторский научный взгляд на содержание исследуемого явления в реалиях сегодняшнего дня.
Джафарова, М. Сучасний погляд на предмет адміністративного процесуального права України / Марина Джафарова // Підприємництво, господарство і право. – 2019. – № 2. – С. 90-94.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне процесуальне право; предмет права; методи; галузь права; адміністративно-процесуальні норми; адміністративно-процесуальні правовідносини; administrative procedural law; subject of law; methods of law; branch of law; administrative and procedural norms; administrative and procedural legal relations; административное процессуальное право; методы исследования; отрасль права; административно-процессуальные нормы; административно-процессуальные правоотношения