Морально-психологічний стан персоналу органів внутрішніх справ як основа його кар’єрного зростання - Бандурка, О. М.; Bandurka, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0240-5517; Стародубцев, А. А.; Starodubtsev, A. A. (Право і безпека. – 2011. – № 3 (40). – С. 52-55, 2011)
Досліджено сучасний рівень морально-психологічного стану персоналу органів внутрішніх справ та його вплив на кар’єрне зростання. Визначено його зовнішні (загальнодержавні) та внутрішні (особистісні, міжособистісні, корпоративні тощо) детермінанти.

The modern rate of moral and psychological state of personnel of internal affairs agencies and its influence on career advancement are researched. Its external (national) and internal (personal, interpersonal, corporate et al.) determinants are defined.

Исследован современный уровень морально-психологического состояния персонала органов внутренних дел и его влияние на карьерный рост. Определены его внешние (общегосударственные) и внутренние (личностные, межличностные, корпоративные и другие) детерминанты.
Морально-психологическое состояние персонала органов внутренних дел как основа его карьерного роста
Moral and psychological state of personnel of internal affairs agencies as a basis of their career advancement
Бандурка, О. М. Морально-психологічний стан персоналу органів внутрішніх справ як основа його кар’єрного зростання / О. М. Бандурка, А. А. Стародубцев // Право і безпека. – 2011. – № 3 (40). – С. 52-55.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Психологія. Рsychology. Психология; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; морально-психологічний стан; морально-психологическое состояние; персонал; moral and psychological state