Сейми Литви та Польщі (ХIV - XVI): порівняльний аналіз - Захарченко, П. П.; Zaharchenko, P. P. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 32.- С. 162 - 169, 2006)
Проводиться порівняльний історіографічний аналіз сеймів Литви і Польщі (ХІV– XVI ст.) Проводится сравнительный историографический анализ сеймов Литвы и Польши (ХИV- XVI в.) A comparative historiographical analysis of the seims of Lithuania and Poland (XIV - XVI centuries) is carried out.
Захарченко, П. П. Сейми Литви та Польщі (ХIV - XVI): порівняльний аналіз / П. П. Захарченко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.-Вип. 32.- С. 162 - 169
Keywords: Сейм; Сейм; Сенат; Сенат; державне управління; государственное управление; шляхта; шляхта; магдебурзьке право; магдебургское право; Рада; Совет; Річ Посполита; Речь Посполитая; Люблінська унія; Люблинская уния