Особливості діяльності Національної поліції щодо забезпечення прав громадян під час воєнного стану в Україні - Безпалова, О. І.; Bezpalova, O. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2886-695X (Захист та дотримання прав громадян органами Національної поліції України в умовах воєнного стану : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 7 груд. 2022 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2022. – С. 25-27, 2022)
Окреслено пріоритетні напрями діяльності органів поліції щодо забезпечення прав громадян під час воєнного стану. Зазначено, що ефективність реалізації вказаних напрямів вимагає оновлення існуючих механізмів взаємодії Національної поліції з громадськістю, органами державної влади, військовими адміністраціями, органами місцевого самоврядування, журналістами, волонтерами та міжнародними організаціями. У результаті це дозволить покращити якість правоохоронних послуг та розв’язати значну кількість безпекових проблем.

The priority areas of activity of the police bodies regarding the protection of citizens' rights during martial law are outlined. It is noted that the effectiveness of the implementation of the indicated directions requires updating the existing mechanisms of interaction of the National Police with the public, state authorities, military administrations, local self-government bodies, journalists, volunteers and international organizations. As a result, it will improve the quality of law enforcement services and solve a significant number of security problems.

Обозначены приоритетные направления деятельности органов полиции по обеспечению прав граждан во время военного положения. Указано, что эффективность реализации указанных направлений требует обновления существующих механизмов взаимодействия Национальной полиции с общественностью, органами государственной власти, военными администрациями, органами местного самоуправления, журналистами, волонтерами и международными организациями. В результате это позволит улучшить качество правоохранительных услуг и решить значительное количество проблем безопасности.
Безпалова, О. І. Особливості діяльності Національної поліції щодо забезпечення прав громадян під час воєнного стану в Україні / Ольга Ігорівна Безпалова // Захист та дотримання прав громадян органами Національної поліції України в умовах воєнного стану : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 7 груд. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Вінниця : ХНУВС, 2022. – С. 25-27.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; забезпечення прав і свобод людини; ensuring human rights and freedoms; обеспечение прав и свобод человека; воєнний стан; martial law; военное положение