Прийоми активізації пам’яті жінок, потерпілих від насильницьких злочинів - Матюшкова, Т. П.; Matiushkova, T. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7973-4581 (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 629–632, 2011)
Визначені тактичні прийоми психологічного впливу, застосування яких при допиті жінок, потерпілих від насильницьких злочинів, є доцільним з метою активізації їх пам’яті та отримання повних показань. Сформульовані рекомендації щодо особливостей використання прийомів активізації пам’яті жінок, потерпілих від насильницьких злочинів.

The tactical means of psychological influence, that it is necessary to apply at the interrogation of women suffered from the violent crimes, with the purpose of activation of their memory and receipt of complete testimonies, are certain. Recommendations on the features of the use of means of activation the memory of the women suffered from the violent crimes are formulated.

Определены тактические приемы психологического воздействия, которые следует применять при допросе женщин, потерпевших от насильственных преступлений, с целью активизации их памяти и получения полных показаний. Сформулированы рекомендации по особенностям использования приемов активизации памяти женщин, потерпевших от насильственных преступлений.
Means of Activation the Memory of the Women Suffered From the Violent Crimes
Приемы активизации памяти женщин, потерпевших от насильственных преступлений
Матюшкова, Т. П. Прийоми активізації пам’яті жінок, потерпілих від насильницьких злочинів [Електронний ресурс] / Т. П. Матюшкова // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 629–632. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2011- 1/11mtpvnz.pdf.
Матюшкова Т. П. "Прийоми активізації пам’яті жінок, потерпілих від насильницьких злочинів." Форум права 1 (2011): 629-632.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; прийоми активізації пам’яті; пам’ять; психологічний вплив; допит жінок; потерпілі від насильницьких злочинів; активізація пам’яті; насильницькі злочини; приемы активизации памяти; память; психологическое воздействие; допрос женщин; пострадавшие от насильственных преступлений; активизация памяти; насильственные преступления; psychological influence; violent crimes; memory; victims of violent crime; interrogation; means of activation the memory