Особливості залучення педагога та психолога у кримінальному провадженні за участю малолітніх і неповнолітніх - Брянцева, К. Л.; Briantseva, K. L. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 17 травн. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 94-97, 2023)
Вказано на необхідність внесення до статті 3 КПК як учасників кримінального провадження, що беруть участь у процесуальних діях із участю малолітнього чи неповнолітнього, педагога та психолога, а в окремих нормах – їхні права та обов’язки.

It is pointed out the need to include in Article 3 of the Criminal Procedure Code as participants in criminal proceedings that take participation in procedural actions with the participation of a minor or a minor, a teacher and a psychologist, and in separate regulations - their rights and obligations.

Указано на необходимость внесения в статью 3 УПК как участников уголовного производства, которые принимают участие в процессуальных действиях с участием малолетнего или несовершеннолетнего, педагога и психолога, а в отдельных нормах – их права и обязанности.
Keywords: кримінальне провадження; criminal proceedings; уголовное производство; малолітні; minors; малолетние; неповнолітні; несовершеннолетние; педагог; teacher; психолог; psychologist