Розвиток адміністративно-правового законодавства в частині удосконалення діяльності спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Україні - Кізь, С. М.; Kiz, S. M. (Правові механізми забезпечення та захисту прав і свобод людини і громадянина, інтересів суспільства та держави : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 черв. 2019 р.). - Харків: НДІ ППСН, 2019. - С. 77-79, 2019)
Розглянуто питання удосконалення адміністративно-правового законодавства, його адміністративних правових норм, від якості, актуальності та реалізації яких залежить ефективність роботи Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

The issue of improving administrative and legal legislation, its administrative legal norms, the quality, relevance and implementation of which depends on the effectiveness of the work of the Specialized Anti-corruption Prosecutor's Office, is considered.

Рассмотрены вопросы усовершенствования административно-правового законодательства, его административных правовых норм, от качества, актуальности и реализации которых зависит эффективность работы Специализированной антикоррупционной прокуратуры.
Keywords: адміністративно-правове законодавство; Спеціалізована антикорупційна прокуратура; державна антикорупційна політика; administrative and legal legislation; Specialized anti-corruption prosecutor's office; state anti-corruption policy; административно-правовое законодательство; Специализированная антикоррупционная прокуратура; государственная антикоррупционная политика