Особливості синтезу інформаційної системи судової експертизи - Можаєв, М. О.; Mozhaiev, M. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1566-9260; Євстрат, Д. І.; Yevstrat, D. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8393-6063 (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 32-33, 2022)
Метою даної доповіді є аналіз існуючих моделей та типів інформаційних систем судової експертизи.

The purpose of this report is to analyze the existing models and types of forensic information systems.

Целью данного доклада есть анализ существующих моделей и типов информационных систем судебной экспертизы.
Можаєв, М. О. Особливості синтезу інформаційної системи судової експертизи / Можаєв Михайло Олександрович, Євстрат Дмитро Іванович // Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека» ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 32-33.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; синтез інформаційної системи; інформаційні системи; судові експертизи; судова експертиза; information systems; forensic examinations; информационные системы; судебные экспертизы