Участь спеціаліста при виконанні судових рішень - Глушкова, Д. Г.; Glushkovа, D. G. (Форум права. - 2008. - № 3. – С. 104-110, 2008)
Висвітлені основні етапі участі спеціаліста у виконавчому провадженні, особливості його залучення, права і обов’язки спеціаліста, а також специфіка їх реалізації при виконанні судових рішень.

The basic stages of participation of the expert in executive manufacture, feature of his attraction, the right and a duty of the expert, and also specificity of their realization are covered at performance of judgments.

Освещены основные этапы участия специалиста в исполнительном производстве, особенности его привлечения, права и обязанности специалиста, а также специфика их реализации при выполнении судебных решений.
Participation of the Expert at Performance of Judgments
Участие специалиста при выполнении судебных решений
Глушкова, Д. Г. Участь спеціаліста при виконанні судових рішень [Електронний ресурс] / Д. Г. Глушкова // Форум права. - 2008. - № 3. – С. 104-110. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2008-3/08gdgvsr.pdf.
Глушкова Д. Г. "Участь спеціаліста при виконанні судових рішень."Форум права 3 (2008): 104-110.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; виконання судових рішень; исполнение судебных решений; Цивільно-процесуальне право. Civil and Procedure Law. Гражданское процессуальное право; залучення спеціаліста; привлечения специалиста; судові рішення; судебные решения