Філософсько-етичний зміст понять честі та гідності особи та його значення для визначення їх об’єктами кримінально-правової охорони - Храмцов, О. М.; Khramtsov, O. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 205-211, 2005)
Розглянуто честь та гідність як об’єкт кримінально-правової охорони, спираючись на сучасні дослідження вчених філософів та правознавців. Рассмотрены честь и достоинство как объект уголовно-правовой охраны, опираясь на современные исследования ученых философов и правоведов. Honor and dignity as object of criminal law protection are considered, based on modern research by scholars and philosophers of law.
Храмцов, О. М. Філософсько-етичний зміст понять честі та гідності особи та його значення для визначення їх об’єктами кримінально-правової охорони / О. М. Храмцов // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 205-211
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; честь та гідність людини; честь и достоинство человека; honor and dignity of man; захист честі та гідності; защита чести и достоинства; defense of honor and dignity; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; об’єкти кримінально-правової охорони; объекты уголовно-правовой охраны; objects of criminal law protection