Типові слідчі ситуації на наступному етапі розслідування вбивств, вчинених засудженими в місцях позбавлення волі - Шеленіна, К. Г.; Shelenina, K. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7101-3787 (Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 414-417., 2020)
Розглянуто типові слідчі ситуації наступного етапу розслідування вбивств, вчинених засудженими в місцях позбавлення волі.

Typical investigative situations of the next stage of the investigation of murders committed by convicts in places of deprivation of liberty are considered.

Рассмотрены типичные следственные ситуации последующего этапа расследования убийств, совершенных осужденными в местах лишения свободы.
Шеленіна, К. Г. Типові слідчі ситуації на наступному етапі розслідування вбивств, вчинених засудженими в місцях позбавлення волі / Карина Григорівна Шеленіна // Кримінальний процес та криміналістика сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2020. – С. 414-417.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; вбивство; murder; убийство; місця позбавлення волі; places of imprisonment; места лишения свободы; типові слідчі ситуації; typical investigative situations; типичные следственные ситуации; наступний етап розслідування злочину; next stage of the crime investigation; последующий этап расследования преступления