Правові засади інформаційного забезпечення адміністративного судочинства України - Пчелін, В. Б.; Pchelin, V. B.; ResearcherID: L-2114-2016; Віталій Пчелін (Підприємництво, господарство і право. - 2016. - № 8. - С. 120-124, 2016)
Стаття присвячена аналізу нормативно-правових актів, положення яких закріплюють правові засади інформаційного забезпечення адміністративного судочинства України. Аналіз таких актів проведено з урахуванням їх юридичної сили й ієрархічних зв’язків. Вироблено авторське бачення сутності поняття «правові засади інформаційного забезпечення адміністративного судочинства України».

In this article we analyse the normative-legal acts, the provisions of which reinforce the legal framework of information support of Administrative Procedure of Ukraine. The analysis of such acts is carried out in accordance with their legal validity and hierarchical relationships. The author produced the own vision of defining the essence of the notion of “legal basis of information support of Administrative Procedure of Ukraine”.

Статья посвящена анализу нормативно-правовых актов, положения которых закрепляют правовые основы информационного обеспечения административного судопроизводства Украины. Анализ таких актов проведен с учетом их юридической силы и иерархических связей. Произведено авторское видение сущности понятия “правовые основы информационного обеспечения административного судопроизводства Украины”.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративний процес; адміністративне судочинство; правові засади; інформаційне забезпечення; автоматизовані інформаційні системи; административный процесс; административное судопроизводство; правовые основы; информационное обеспечение; автоматизированные информационные системы; administrative procedures; administrative proceedings; legal framework; information support; automated information systems