Поліцейське право у висвітленні професора Івана Васильовича Платонова (1803–1890) - Греченко, В. А.; Grechenko, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6046-0178 (Правові новели. – 2019. – № 8. – С. 28-33, 2019)
Розкрито сутність поглядів професора юридичного факультету Харківського університету Івана Васильовича Платонова стосовно основних аспектів поліцейського права, показано його розуміння цієї проблеми у руслі тодішніх наукових поглядів, проаналізовано та оцінено його внесок у розробку вказаної проблеми.

The essence of the views of Ivan Platonov, a professor at the Faculty of Law of Kharkiv University, on the main aspects of policing is revealed. rights, shows his understanding of this problem in line with the then scientific views, analyzed and evaluated his contribution to the development of this problem.

Раскрыта сущность взглядов профессора юридического факультета Харьковского университета Ивана Васильевича Платонова относительно основных аспектов полицейского права, показано его понимание этой проблемы в русле тогдашних научных взглядов, проанализирован и оценен его вклад в разработку указанной проблемы.
Police law in the professor’s review Ivan Vasylovych Platonov (1803–1890)
Греченко, В. А. Поліцейське право у висвітленні професора Івана Васильовича Платонова (1803–1890) / Греченко В. А. // Правові новели. – 2019. – № 8. – С. 28-33. - DOI: https://doi.org/10.32847/ln.2019.8.03.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Історія. History. История; історія права; история права; history of law; поліцейське право; полицейское право; police law; Платонов І. В.; Платонов И. В.; Platonov I. V.; благочиння; благочиния; devotion; благоустрій; благоустройство; landscaping; юридична біографістика; юридическая биографистика; legal biography