Судовий прецедент як джерело спортивного приватного права - Тіхонова, М. А.; Tikhonova, M. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4836-5928 (Проблеми цивільного права та процессу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 97-й річниці від дня народження Олександра Анатолійовича Пушкіна (м. Харків, 20 трав. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. - С. 190-192, 2022)
В статті розглянуто судовий прецедент як джерело спортивного приватного права. В статье рассмотрен судебный прецедент как источник спортивного частного права. The article considers judicial precedent as a source of private sports law.
Тіхонова М. А. Судовий прецедент як джерело спортивного приватного права / М. А. Тіхонова // Проблеми цивільного права та процессу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 97-й річниці від дня народження Олександра Анатолійовича Пушкіна (м. Харків, 20 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Харків. обл. осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України», Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. - С. 190-192.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; приватне право; спортивне приватне право; судовий прецедент; спортивні відносини; судові рішення; футболісти; судова практика; частное право; спортивное частное право; судебный прецедент; спортивные отношения; судебные решения; футболисты; судебная практика; private right; sports private law; judicial precedent; sports relations; judgments; football players; arbitrage practice