Основні завдання органів Національної поліції України щодо захисту прав дитини - Коломоєць, Н. В.; Kolomoiets, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4623-610X (Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. – 2019. – № 2. – С. 94-97, 2019)
У статті досліджуються ключові завдання спеціально уповноважених підрозділів органів Національної поліції щодо захисту прав дитини. Автор акцентує як на позитивних, так і негативних аспектах спеціального законодавства у цьому напрямі та на основі цього пропонує ймовірні шляхи удосконалення правового регулювання адміністративно-правового захисту прав дитини.

The author of the article has studied the key tasks of specially authorized divisions of the National Police in protecting children rights. The author has emphasized on both positive and negative aspects of the special legislation in this sphere and on this basis has suggested probable ways of improving legal regulation of administrative and legal protection of children rights.

В статье исследуются основные задачи специально уполномоченных подразделений органов Национальной полиции по защите прав ребенка. Автор акцентирует внимание как на положительных, так и на отрицательных аспектах специального законодательства в этом направлении, на основе чего предлагает возможные пути усовершенствования правового регулирования административно-правовой защиты прав ребенка.
Main tasks of the agencies of the National Police of Ukraine in protecting children rights
Коломоєць Н. В. Основні завдання органів Національної поліції України щодо захисту прав дитини / Коломоєць Н. В. // Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. – 2019. – № 2. – С. 94-97.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; права дитини; адміністративно-правовий захист; уповноважений суб’єкт; права ребенка; административно-правовая защита; уполномоченный субъект; children rights; administrative and legal status; authorized subject; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс