Визначення мотиву у злочинах проти дітей - Бандурка, І. О.; Bandurka, I. O.; Iryna Bandurka (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2015. - № 1 (68). - С. 8-15., 2015)
В рамках розгляду питання мотиву у злочинах проти дітей проаналізовано поняття мотиву та його основні види; розкрито значення мотиву у кримінально-правовій системі зарубіжних країн; наведено методику виявлення мотиву під час дослідження злочинів; обрґунтовано практичне значення цього елемента складу злочину.

While considering issues of motive of crimes against children the concept of motive and its main types analyzed; value of motive in criminal-legal systems of foreign countries is indicated; motive detection method in the study of crime is presented; practical significance of this element of the offense is substantiated.

В рамках рассмотрения вопроса мотива в преступлениях против детей проанализированы понятия мотива и его основные виды; раскрыто значение мотива в уголовно-правовой системе зарубежных стран; представлена методика выявления мотива при исследовании преступлений; обосновано практическое значение этого элемента состава преступления.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; дитина; corpus delicti; преступления против детей; child; crime; motive; злочини проти дітей; мотив злочину; склад злочину; мотив преступления; состав преступления