Досвід Республіки Польща щодо фінансового захисту військовослужбовців - Ніконов, Ю. В.; Nikonov, Yu. V. (Українська і польська молодь: спільне майбутнє – безпечна Європа: матеріали міжнар. молодіж. кругл. столу (м. Харків, 28 листоп. 2024 р.). – Харків: ХНУВС, 2024. – С. 25-28, 2024)
Проаналізовано зарубіжний досвід щодо фінансового захисту військовослужбовців Республіки Польща.

Foreign experience in financial protection of military personnel of the Republic of Poland was analyzed.

Проанализирован зарубежный опыт финансовой защиты военнослужащих Республики Польша.
Keywords: Польща; зарубіжний досвід; військовослужбовці; фінансовий захист; Poland; foreign experience; military personnel; financial protection