До окремих питань грошової компенсації за невикористані щорічні відпустки науково-педагогічним працівникам під час воєнного стану - Дегтярьова, В. О.; Dehtiarova, V. O. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 9 груд. 2022 р.). – Вінниця, 2022. – С. 212-214, 2022)
Виділено особливості отримання грошової компенсації за невикористані дні щорічної відпустки науково-педагогічними працівниками під час воєнного стану.

The peculiarities of receiving monetary compensation for unused days of annual leave by scientific and pedagogical workers during martial law are highlighted.

Выделены особенности получения денежной компенсации за неиспользованные дни ежегодного отпуска научно-педагогическими работниками во время военного положения.
Дегтярьова, В. О. До окремих питань грошової компенсації за невикористані щорічні відпустки науково-педагогічним працівникам під час воєнного стану / Вікторія Олександрівна Дегтярьова // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 9 груд. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Вінниця, 2022. – С. 212-214.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; науково-педагогічні працівники; scientific and pedagogical workers; научно-педагогические работники; щорічна відпустка; annual leave; ежегодный отпуск; трудові відносини; labor relations; трудовые отношения; грошова компенсація; monetary compensation; денежная компенсация; воєнний стан; martial law; военное положение