Особливості кваліфікації посягань на транспортні засоби, вчинені з використанням електронних пристроїв для втручання в роботу технічних засобів охорони - Борисова, Д. О.; Borysova, D. O. (Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану : зб. наук. пр. (м. Харків, 26 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец. фізич. підготовки ф-ту № 3, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 347-348, 2022)
Зазначено, що у випадку незаконного заволодіння транспортними засобами та майном, що в них зберігається, вчинених з використанням електронних пристроїв для втручання в роботу технічних засобів охорони, уповноважені органи мають ретельно розглядати всі фактичні матеріали справи, визначати спрямування умислу винного з метою здійснення правильної та повної кваліфікації відповідних діянь.

It is noted that in case of illegal seizure of vehicles and stored property, committed using electronic devices to interfere with the work of technical means of protection, the authorized bodies should carefully consider all the factual materials of the case, determine the direction of the intent of the perpetrator in order to carry out the correct and complete qualification of the relevant actions.

Отмечено, что в случае незаконного завладения транспортными средствами и хранящимся в них имуществом, совершенных с использованием электронных устройств для вмешательства в работу технических средств охраны, уполномоченные органы должны тщательно рассматривать все фактические материалы дела, определять направление умысла виновного с целью осуществления правильной и полной квалификации соответствующих действий.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінальне право. Criminal Law. Криминальное право; посягання на транспортні засоби; кваліфікація злочинів; електронні пристрої; технічні засоби охорони; кримінальні правопорушення; код-грабер; code grabber; незаконне заволодіння транспортними засобами; посягательство на транспортные средства; квалификация преступлений; электронные устройства; технические средства охраны; уголовные правонарушения; незаконное завладение транспортными средствами; assault on vehicles; qualification of crimes; electronic devices; technical means of protection; criminal offenses; illegal possession of vehicles