Недоліки правового регулювання провадження у справах про адміністративні правопорушення - Юшкевич, О. Г.; Iushkevych, O. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0024-6070 (Збірник статей, тез наукових доповідей та повідомлень за матеріалами V Міжнародної науково-практичної конференції. Серія «Сектор безпеки України». Вип. 28. - Харків: «Точка», 2018. - 282 с., 2018)
Розглядаються недоліки правового регулювання провадження у справах про адміністративні правопорушення. Зокрема, про особливості правового регулювання стадій провадження у справах про адміністративні правопорушення, доказів тощо. The disadvantages of legal regulation of proceedings in cases of administrative violations are considered. In particular, on the peculiarities of legal regulation of stages of proceedings in cases of administrative violations, evidence, etc. Рассматриваются недостатки правового регулирования производства по делам об административных правонарушениях. В частности, об особенностях правового регулирования стадий производства по делам об административных правонарушениях, доказательств и тому подобное.
Nedoliky pravovoho rehuliuvannia provadzhennia u spravakh pro administratyvni pravoporushennia
Nedoliky pravovoho rehuliuvannia provadzhennia u spravakh pro administratyvni pravoporushennia
Юшкевич О.Г. Недоліки правового регулювання провадження у справах про адміністративні правопорушення / О.Г. Юшкевич // Правові засади діяльності правоохоронних органів (10 грудня 2018 року, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого). Збірник статей, тез наукових доповідей та повідомлень за матеріалами V Міжнародної науково-практичної конференції. Серія «Сектор безпеки України». Вип. 28 / Редкол.: Ю.П. Битяк, А.П. Гетьман, Є.О. Алісов, В.М. Гаращук, В.Я. Настюк, Ю.В. Мех та ін. Харків: «Точка», 2018. 282 с., с. 109-111.
Keywords: докази; administrative offense; административное правонарушение; адміністративні правопорушення; стадії провадження; протокол про адміністративне правопорушення; stages of proceedings; protocol on administrative violations; evidence; стадии производства; протокол об административном правонарушении; доказательства