Some aspects of law regulation for protecting gender-rights in Ukraine - Kachynska, M. O.; Качинська, М. О.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7319-4470 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 14-15, 2021)
Стаття присвячена правовому регулюванню захисту прав жінок та чоловіків в Україні. Автор надає визначення цього терміна.

The thesis focuses on the law regulation for protecting the rights of women and men in Ukraine. The author provides a definition of this term.

Статья посвящена правовому регулированию защиты прав женщин и мужчин в Украине. Автор дает определение этого термина.
Kachynska, M. O. Some aspects of law regulation for protecting gender-rights in Ukraine / M. O. Kachynska // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 28 трав. 2020 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 14-15.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; гендер; гендерна рівність; гендерное равенство; gender; gender equality; women’s rights; government protection of gender equality; жінки; чоловіки; права жінок