Можливості інноваційних технологій щодо гуманітарної підготовки майбутніх технічних фахівців авіаційної галузі: теоретичний аспект - Кірюхіна, М. В.; Kiriukhina, M. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2155-8102 (Науковий вісник льотної академії. - 2019. - Випуск 6. - С.165 - 171., 2019)
В статті обґрунтовано необхідність змін у гуманітарній підготовці майбутніх технічних фахівців авіаційної галузі у закладах вищої освіти (ЗВО); наведено погляди науковців стосовно визначення сутності інноваційних технологій навчання; теоретично обґрунтовано можливість їх використання з метою вдосконалення гуманітарної підготовки майбутніх технічних фахівців авіаційної галузі у ЗВО. В статье обоснована необходимость изменений в гуманитарной подготовке будущих технических специалистов авиационной отрасли в учреждениях высшего образования (УВО) приведены взгляды ученых относительно определения сущности инновационных технологий обучения; теоретически обоснована возможность их использования с целью совершенствования гуманитарной подготовки будущих технических специалистов авиационной отрасли в УВО. The article substantiates the need for changes in the humanitarian training of future aviation technical specialists in higher education institutions. The need for change is associated with the growth of technical equipment, the gradual increase in the proportion of intellectual work of aviation technicians, the need for constant updating of knowledge, the increasing number of tasks that need to be solved while working in a team.
Возможности инновационных технологий по гуманитарной подготовке будущих технических специалистов авиационной отрасли: теоретический аспект
Opportunities of innovative technologies for humanitarian training of future aviation technical experts: theoretical aspect
Кірюхіна М. В. Можливості інноваційних технологій щодо гуманітарної підготовки майбутніх технічних фахівців авіаційної галузі: теоретичний аспект [Електронний ресурс] / М. В. Кірюхіна // Науковий вісник льотної академії. Серія : Педагогічні науки. - 2019. - Вип. 6. - С. 165-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/sbfasps_2019_6_26
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інноваційні технології; гуманітарна підготовка; технічний фахівець; авіаційна галузь; инновационные технологии; гуманитарная подготовка; технический специалист; авиационная отрасль; innovative technologies; humanitarian training; technical specialist; aviation industry