Антитерористичне законодавство України: стан та шляхи вдосконалення - Ємельянов, В. П.; Yemelianov, V. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-8934-2976 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2011. - № 2 (53). - С. 121-130, 2011)
Розглянуто питання щодо якості сучасного антитерористичного законодавства України, ступеня його відповідності міжнародним документам і запропоновано шляхи усунення недоліків та вдосконалення його положень.

Some issues concerning the quality of the modern antiterrorist legislation of Ukraine, degree of its correspondence to international documents are researched; the ways of remedial action and improvement of its regulations are suggested.

Рассмотрены вопросы относительно качества современного антитеррористического законодательства Украины, степени его соответствия международным документам и предложены пути устранения недостатков и совершенствования его положений.
Ємельянов, В. П. Антитерористичне законодавство України: стан та шляхи вдосконалення / В. П. Ємельянов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2011. - № 2 (53). - С. 121-130.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; антитерористичне законодавство; антитеррористическое законодательство; antiterrorist legislation; удосконалення законодавства; усовершенствование законодательства; perfection of legislation; тероризм; терроризм; terrorism